Информация за фирмата ни
Компанията ни се занимава с производство на изделия от синтетичен брезент от 2006 година. Разполагаме със собствена производствена база в гр. Бяла, обл. Русе, разположена на главвен път Русе-София, с лесен достъп. Оборудвани сме със няколко технологични линии за високочестотно заваряване Forsstrom, линия Kiefel и допълнително оборудване от фирмите Pfaff, Juki, HP Scitex. Разполагаме със широкоформатен дигитален принтер. Във фирмата ни работят повече от 25 човека.
Основните ни продукти са: Покривала за камиони /www.pokrivala.bg/, Ветроупорни завеси /www.zavesi.net/, Брезентови Складове /www.skladove.net/. Произвеждаме голямо-габаритни покривала за насипни товари, покривала за вагони, облицовки и покривала за басейни, покривала за земеделска техника, тенти и други.
Предлагаме висококачествени лепила HH66 за PVC материали на американската фирма RH Adhesives /www.hh66.eu/.
В производствената си дейност използваме съвременни технологии за печат, 3D принтиране, проектиране. Имаме изградена информационна система за онлайн 3D проектиране на изделия и цялостното им проследяване в производството.
Материалите с които работим се произвеждат от водещи производители с индивидуално зададени от нас параметри. Това ими придава изключителна здравина и дългосрочна употреба. Ние внасяме директно от производители всички наши основни материали.
Ако желаета да получите допълнителна информация, моля свържете се с нас - вижте секция Контакти.
Поръчайте сега Брезентов склад с размерите, които са Ви необходими!