Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Посочените в сайта цени не включват доставка и монтаж!
Склада се предлага напълно комплектован, с инструкции за монтаж и клиентите обикновено го сглобяват сами.
Все пак, при желание на клиента, можем да предложим доставка и евентуално монтаж. Колко струва доставката? Услуга по монтаж на Брезентов Склад - цени... Вижте в линка.
Вижте и подробна инструкция за монтаж на Брезентов Склад с видеоклипове.
Убедете се че можете да се справите и сами!

Брезентовият Склад представлява сглобяема метална конструкция, покрита от водоустойчив материал, наречен брезент. Брезентът е синтетичен плат, направен от полиестер, който се обработва с PVC покритие, за да придобие водоустойчиви свойства.

Ширината от 7,5 метра е най-удобният и най-продаван размер. Тя е достатъчно голяма за да позволи маневриране на мотокар в Склада. В същото време ширината е достатъчно малка за да даде възможно Брезентовия Склад да се "вмести" между други съществуващи постройки.

Ширината от 7,5 метра дава възможност конструкцията на Склада да е изградена от железни тръби с диаметър 48мм и дебелина 2мм, които са най-лекият и най-преносимият вариант. Това определя атрактивната цена на Брезентовия Склад и лесното и бързо сглобяване.

Този тип склад е издръжлив и устойчив на атмосферни влияния, като влага, UV лъчи и др. Той може да бъде използван за съхранение на различни видове стоки, автомобили, селскостопанска техника, инструменти, строителни материали и др.

В сравнение с традиционните складове от метал и бетон, складът от синтетичен брезент е по-лек и по-лесен за монтаж и демонтаж. Той също така е по-евтин в сравнение с постоянните складове и може да се използва като решение за съхранение на стоки и оборудване, при строителство, при временни нужди.