Приложения на Брезентовия Склад
Брезентовите складове могат да се използват за съхранение на много различни видове стоки и оборудване.
Ето някои примери за употреба на брезентов склад:
 1. Складиране на строителни материали - брезентовите складове са често използвани за съхранение на строителни материали, като бетонови блокове, цимент, гипсокартон и други.
 2. Складиране на селскостопански продукти - брезентовите складове са подходящи за съхранение на селскостопански продукти като сено, слама, амбалаж, материали.
 3. Складиране на автомобили и машини - брезентовите складове могат да бъдат използвани за съхранение на автомобили, камиони, трактори, мотоциклети, строителна техника и други видове машини.
 4. Складиране на стоки за търговски обекти - брезентовите складове могат да бъдат използвани за съхранение на стоки за търговски обекти като мебели, електроуреди, дрехи и обувки.
 5. Складиране на спортни и развлекателни съоръжения - брезентовите складове могат да бъдат използвани за съхранение на спортни и развлекателни съоръжения.
 6. Съхранение на документи - брезентовите складове могат да се използват за съхранение на документи, архиви и други важни материали.
 7. Закрито място за работа в открити зони при външни условия.
 8. Защитен паркинг за големи превозни средства като кемпери, каравани, ванове, лодки и яхти.
 9. Като навес за добитък или плевня за съхранение на дърва и сено в селското и горското стопанство.
 10. Като работилница или производствена площ.
 11. Устойчив на атмосферни влияния навес на строителни площадки.
 12. Допъпнителна търговска или изложбена площ - устойчива на вятър и атмосферни влияния.
 13. Закрита спортна площадка
Потенциалните клиенти на брезентови складове могат да бъдат различни видове бизнеси, които имат нужда от временно или дългосрочно съхранение на стоки, материали или оборудване. Някои от възможните клиенти могат да бъдат:
 • Производствени фирми - брезентовите складове могат да бъдат използвани за съхранение на суровини, полуфабрикати или готови продукти.
 • Търговски вериги - брезентовите складове могат да бъдат използвани за временно съхранение на стоки, докато не бъдат транспортирани към магазините.
 • Логистични компании - брезентовите складове могат да бъдат използвани за съхранение на стоки, които са предназначени за превоз.
 • Строителни фирми - брезентовите складове могат да бъдат използвани за временно съхранение на строителни материали и оборудване.
 • Селскостопански предприятия - брезентовите складове могат да бъдат използвани за съхранение на зърно, фуражи и други селскостопански продукти.
 • Експедиторски фирми - брезентовите складове могат да бъдат използвани за временно съхранение на стоки, които са предназначени за износ или внос.
 • Организации за хуманитарна помощ - брезентовите складове могат да бъдат използвани за временно съхранение на хранителни и медицински материали, предназначени за бедстващи региони.
Поръчайте сега Брезентов склад с размерите, които са Ви необходими!