Често Задавани Въпроси
  1. Предлагате ли доставка на Брезентов Склад? - Предлагаме доставка на територията на България. Вижте повече информация тук: Доставка и Монтаж.
  2. Предлагате ли монтаж на Брезентов Склад? - Предлагаме монтаж на територията на България. Стойността на монтажа зависи от размера на склада. Вижте повече информация тук: Доставка и Монтаж.
  3. Как да поръчам Брезентов Склад? - Можете да поръчате чрез този сайт, през наш търговски представител, на телефон 0885 110 984 или на имейл office@pokrivala.bg.
  4. Има ли гаранция Брезентовия Склад? - Брезентовият Склад има гаранция 5 години от датата на придобиване, при спазване на инструкциите за безопасност, монтаж и експлоатация. Практиката ни показва, че живота на Брезентовия Склад е значително по-дълъг.
  5. Каква е защитата на компонентите на Брезентовия Склад? - Металната конструкция на склада е поцинкована с цел повишена издръжливост на корозия. Брезентовото покривало е с висока UV-защита. То е изработено от текстил с повишена устойчивост на раздиране и разкъсване. Материала е изключително здрав. При Ваше желание, можем да Ви изпратим мостра за да се уверите в качествата му. Теглото на материала е 700гр./кв.м.
  6. Мога ли да видя някъде Брезентовия Склад сглобен и в експлоатация? - Да, можете. Заповядайте в производствената ни база в гр. Бяла, обл. Русе. Имаме монтирани два Брезентови Склада с дължина 11.52м. всеки. Можете да ги разгледате и да получите допълнителна информация.