Условия за ползване

Общи условия за използване на електронен магазин Skladove.Net

Когато посещавате интернет страницата skladove.net/Tarp.Bg, Вие се съгласявате с изложените по-долу ОБЩИ УСЛУВИЯ, които уреждат отношенията между „Белсистемс ООД” и всеки потребител или ползвател на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте интернет страницата.
„Белсистемс ООД” си запазва правото на преразглеждане и промяна на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ без предварително известие.

1. Условия касаещи съдържанието
Ние не гарантираме абсолютна точност, истинност, обективност и безгрешност на информацията пoместена в интернет страницата и не носим отговорност за грешки на сайта. Посочените размери и тегло в описанието на продуктите са ориентировъчни и биха могли малко да се отклоняват от реалните. Поради възможни изменения на цветовете при заснимане на продуктите не гарантираме, че те напълно съответстват на снимките.
На интернет страницата ни може да има линкове към други сайтове, за които не отговаряме, в т.ч. за съдържанието и поверителността им.
„Белсистемс ООД” си запазва правото без предизвестие да променя съдържанието на интернет страницата, включително и цените по всяко време.

2. Условия за използване на съдържанието и авторско право
Ние уважаваме авторското и сродните му правата и не толерира тяхното нарушаване.
Всички материали, поместени в интернет страницата, включително текстове, снимки, изображения, софтуер и дизайн са защитени с авторски права. Предназначени са за Ваша лична информация и за реализиране на продажба, страни, по която са „Белсистемс ООД” и Вие. Записването на интернет страницата и/или някои нейни части и/или материали се допуска само за лична употреба, без да се преработват, трият или заличават знаци за авторски права или други подобни белези за сродни права. Всяка преработка на материалите поместени в сайта е в нарушение на Закона за защита на авторските права и Закона за марките и географските означения. Вие нямате право без изрично резрешение от страна на „Белсистемс ООД” да размножавате и разпространявате, публикувате или използвате по друг комерсиален начин изброените по-горе текстови, снимкови и др. материали, дизайн и софтуер на интернет страницата. Комерсиалната им употреба е в нарушение на авторските права и едноименния закон. Тя подлежи на санкциониране и е наказуема по силата на Закона за административните нарушения и наказания. Възможно е да има разминаване на снимка на даден продукт с реалния.
Ползването на информацията поместена в интернет страницата е изцяло на Ваша отговорност. Не гарантираме, че не могат да бъдат нанесени щети на Вашия компютър вследствие на вируси или други компоненти, намиращи се на сървъра, на който е качена Интернет страницата.

3. Условия за обработка и защита на личните данни
При разглеждане, пазаруване или използване по друг начин на интернет страницата skladove.net/Tarp.Bg, Вие приематe практиките и условията, изписани по-долу. Затова, моля прочетете ги внимателно!
Екипът на „Белсистемс ООД” използва два вида данни – лични (напр. име, адрес, телефон, e-mail и т.н) и нелични (напр. IP адрес, тип на браузъра, чрез който е отворена интернет страницата и т.н.). Неличните данни получаваме чрез т.нар. и съхранявани на Вашия компютър „бисквитки” (cookies), които ни позволяват да следим броя и типа посещения на сайта. Личните данни, които въвеждате в процеса на регистрация и поръчка на даден продукт ни служат за обслужването Ви като клиент. Те са конфиденциални и технически защитени.
Екипът на „Белсистемс ООД” уважава и осъзнава важността на запазване поверителността на Вашите лични данни. Ето защо, не продаваме, не отдаваме и не разкриваме Вашите лични данни на трети лица. Подобно нарушение е наказуемо по силата на Закона за защита на личните данни.
„Белсистемс ООД” използва личните Ви данни единствено за реализиране на поръчката, доставка на поръчаните продукти и обратна връзка с Вас. Електронната Ви поща може да бъде използвана още с цел да Ви информираме за текущи промоции или да отправим други съобщения до Вас. Ако не желаете да получавате известия от подобен тип, моля информирайте ни като се свържете с нас.

4. Условия за поръчка
С цел да се избегнат фиктивните поръчки, „Белсистемс ООД” изисква задъжителна регистрация на телефон и имейл при закупуване на продукти от електронния магазин. След изпращане на поръчката получавате потвърждение по телефона. Обратната връзка с Вас ни дава възможност за допълнително уточняване на детайли и евентуален по-дълъг срок на доставка, в случай на търсене на по-големи количества. Възможната липса на голяма наличност се дължи на факта, че интернет страницата е предназначена за търговия на дребно.
Важно! При регистриране на поръчка в сайта ни трябва да имате навършени 16 години.

5. Условия за доставка
Срокът за доставката на поръчаните от Вас продукти се потвърждава след завършване на поръчката, но не е по-дълъг от един месец.
Разходите за доставката са за сметка на клиента, като стойността им зависи от мястото на доставяне. 

6. Разплащателна и ценова политика
„Белсистемс ООД” приема плащания по банков път и в брой (с наложен платеж при доставка). Задължително се издават Данъчна Фактура, Приемо-Предавателен Протокол.